This blog belong to Miss Pain and is her place where she invites other Masters or Domina's to play in her Camp.

They will either work together with Miss Pain or managing their slaves by themselves.

We will publish information about scenes lasting a bit longer, and when the scene involves more than 2 people.

The nature if the blog is mostly BDSM and bondage, but also photoshoots and other BDSM related information.

Enjoy!

**********************************************

Denne bloggen tilhører Miss Pain og er hennes sted hvor hun inviterer andre Masters eller Domina's til å leke i hennes Camp.

De vil enten jobbe sammen med Miss Pain eller håndtere sine slaver selv.

Vi vil legge ut informasjon om settinger som varer litt lengre, og når settingen innebærer mer enn 2 personer.

Naturen hvis bloggen er stort sett BDSM og bondage, men også photoshoots og BDSM-relatert informasjon.

Nyt bloggen!

fredag 21. oktober 2016

Sub/slave under opptrening

Endelig var dagen kommet til at jeg skulle få besøk av min sub/slave jeg har under opptrening. Første gang vi møttes var gjennom Miss Pain, og vi fant tonen ganske så umiddelbart. Mange timer og koselige dager/kvelder er lagt ned i god kommunikasjon via Skype gjennom sommeren og høsten.

Ulike årsaker har gjort at vi desverre ikke har kunnet møttes før nå, men ventetiden har vært helt grei og vi har lært å kjenne hverandre som mennesker på denne tiden via våre Skype-samtaler.

Men som sagt, sist torsdag var dagen hvor vi virkelig skulle få satt litt av det vi hadde pratet om ut i praksis.

Begge har mange ideer og fantasier om hva man vil teste og forsøke seg på, men et møte en kveld gir likevel begrenset rom for handling slik at jeg hadde bestemt meg for at hovedområdene denne kvelden skulle være en enkel bondage og litt solid god pisking og spanking.

Hun er det jeg vil kalle en BDSM-jomfru, dvs. hun har ikke voldsomt mye praktisk erfaring, men det mangler absolutt ingenting på den teoretiske kunnskapen. Vi har pratet mye om BDSM, diskutert mye og hun framstår med solide teoretiske kunnskaper noe som gjør meg trygg på at hun går inn i dette med åpne øyne og fullstendig bevisst på hva dette handler om.

Først ute var et enkelt bondage-korsett, en enkel binding fra halsen og ned og mellom beina og opp igjen på ryggen, og med binding rundt kroppen, over og under brystene og rundt midje og hofter for at hun skulle kjenne på den type restriksjoner en god binding gjør med kroppen.

Til min store begrensning likte hun dette meget godt, ja, faktisk så godt at fikk en meget god opplevelse og mer enn nok nytelse ut av dette og at dette var virkelig noe som fristet til gjentagelse.

Etter den første økten med bondage var det på tide med litt god mat før neste runde og da kroppen i langt større grad skulle få føle på den gode/vonde smerten.

Hun hadde selv tatt med seg mye utstyr fra sin rikholdige skattekiste og sammen med det jeg hadde så hadde vi et godt utvalg av pisker, alt fra plast-floggere, via nydelige forseggjorte og hjemmelaga skinnfloggere til ridepisker og cane.
Desverre ble det litt kaldt der hun "svinset" rundt nærmest fullstendig avkledd, så denne kulden satte en bitteliten demper på hva jeg hadde tenkt og gjort i forhold til å binde henne godt fast under piskingen. (må huske og skru opp termostaten noen grader til neste gang hun kommer) Ikke det at det la noen demper på det hele egentlig, men det skal jo være behagelig temperatur også.

På forhånd viste jeg at hun tålte mye når det kom til pisking, men startet forholdsvis rolig uansett, først med en flott pad for å varme opp rygg og rumpe slik at hun var klar for mer intens smerte med flogger.

Etterhvert som jeg lærte litt mer om reaksjonene hennes så økte intensiteten og kraften, og ja, jeg måtte virkelig legge en voldsomt styrke bak slagene på slutten. Reaksjonene uteble heller ikke og jeg fikk den forventa reaksjonen og hun var strålende fornøyd.Desverre ble det litt for hektisk på slutten før hun måtte reise, men en lengre samtale etter at hun kom hjem bøtet litt på det og til neste gang endrer vi litt av rutinene. Tiden vi hadde sammen, fra 16.00 til 24.00 er alt for kort, og vi skulle gjerne hatt dobbel så lang tid.

Alt i alt var kvelden bare så utrolig vellykket, og jeg gleder meg stort til neste gang.
Denne gangen ble ikke fotografering en prioritet, det får vi heller komme tilbake til ved neste anledning.4 kommentarer:

 1. Bra forklart :) og høres utsom dere begge stor kosa dere, gleder meg til og lese mere av deres settinger :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ingen tvil om at dette var et godt, varmt og intenst møte. Vi fikk både testet ut og gjennomført en bondage og avsluttet med en piske-setting.

   Det var også mye "kos" mellom slagene, i den forstand god mat og godt drikke og god prat. En meget tilfredsstillende kveld :)

   Det vil garantert komme mer, da det fortsatt er utrolig mange uprøvde områder for henne :)

   Slett
 2. Artig. Dette hørtes topp ut. Tenker vi skal få til litt moro med slavene våre utover.

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette var virkelig topp, ingen tvil om det. Som jeg skrev over. Det finnes fortsatt så mye uprøvd at vi her timesvis og dagesvis med BDSM-relaterte saker å drive med. Mye moro vil det bli :)

   Slett