This blog belong to Miss Pain and is her place where she invites other Masters or Domina's to play in her Camp.

They will either work together with Miss Pain or managing their slaves by themselves.

We will publish information about scenes lasting a bit longer, and when the scene involves more than 2 people.

The nature if the blog is mostly BDSM and bondage, but also photoshoots and other BDSM related information.

Enjoy!

**********************************************

Denne bloggen tilhører Miss Pain og er hennes sted hvor hun inviterer andre Masters eller Domina's til å leke i hennes Camp.

De vil enten jobbe sammen med Miss Pain eller håndtere sine slaver selv.

Vi vil legge ut informasjon om settinger som varer litt lengre, og når settingen innebærer mer enn 2 personer.

Naturen hvis bloggen er stort sett BDSM og bondage, men også photoshoots og BDSM-relatert informasjon.

Nyt bloggen!

tirsdag 18. oktober 2016

Photoshoot med Zirrah for nude art bilder

Last Friday i had a photoshoot with my model Zirrah. I wanted to shoot some nude art photos and here are the result.

Sist fredag hadde som sagt Zirrah og jeg en photoshoot ettersom Zirrah hadde lyst på flere bilder og jeg så absolutt trengte trening i å leke med lys og forsøke å få tatt noen "nude art" bilder.

Nude art stilen er noe jeg har drømt om å få tatt bilder av i flere år, men å finne modeller som tør og våger og stille opp til denne type fotografering vokser jo ikke akkurat på trær.

Jeg har jo allerede fått meg noe erfaring i å ta bilder av Zirra som Miss Pain's egen "husfotograf" ved hennes settinger, og det var i den forbindelsen Miss Pain lånte ut sin slave til mitt formål.

En viktig forutsetning for å få tatt denne typen bilder er at det er full tillit mellom modell og fotograf, og Zirrah og jeg har kommunisert mye i så måte.

Jeg møtte Zirrah i byen og sammen reiste vi hjem til meg, hadde planlagt kvelden ganske så inngående på forhånd, og studert utallige YouTube-videoer om fotografering i "low key" lys og nude art, slik at jeg var så godt forberedt som mulig.

Vi var hjemme hos meg sånn ca 15.30, og når vi endelig avsluttet fotograferingen for kvelden var klokka blitt 23.30. På denne tiden hadde vi også rukket og spist en bedre middag, gå en tur på butikken og tatt livet med ro. Det var null stress for å si det slik, noe som også gjorde at ingen gikk lei.

Det ble gjennomført ulike foto-settinger, Zirra ønsket noen bilder av seg selv og hunden, og også noen "normale" bilder av seg selv hun kunne bruke på Facebook. Etter at de bildeseriene var unnagjort, gikk vi over på nude art.

Resultatet fra nude art (low key) ser du under. (Advarer mot mange bilder) Jeg er strålende fornøyd med resultatet, og setter gjerne litt pris på tilbakemelding om hva du syns.

Allerede nå gleder jeg meg stort til neste sjanse jeg får til å fotografere og jobbe med Zirrah!4 kommentarer:

 1. Flotte bilder. Zirrah er en skatt for oss begge på ulike måter ;)
  Som du skriver vokser ikke slike modeller på trær og at noen i det hele tatt
  tørr og la seg fotograferes naken.
  Igjen, supre bilder.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Miss Pain. Zirrah er en nydelig og herlig modell å jobbe med og som stiller opp på alle mine ideer. Gleder meg til mange fotoshoots med Zirrah. Takk for at du "låner" meg henne til dette formålet

   Slett
 2. Zirrah er jo bare simpelthen nydelig, Og Master gjør en fantastisk jobb med og fange skjønnheten hennes i disse bildene. Må si dere jobber bra sammen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for flott tilbakemelding. Det er morro når man får til det man har sett for seg på forhånd og det man har planlagt i hodet stemmer med resultatet. Det kommer nok flere bilder i denne sjangeren etter hvert :)

   Slett