This blog belong to Miss Pain and is her place where she invites other Masters or Domina's to play in her Camp.

They will either work together with Miss Pain or managing their slaves by themselves.

We will publish information about scenes lasting a bit longer, and when the scene involves more than 2 people.

The nature if the blog is mostly BDSM and bondage, but also photoshoots and other BDSM related information.

Enjoy!

**********************************************

Denne bloggen tilhører Miss Pain og er hennes sted hvor hun inviterer andre Masters eller Domina's til å leke i hennes Camp.

De vil enten jobbe sammen med Miss Pain eller håndtere sine slaver selv.

Vi vil legge ut informasjon om settinger som varer litt lengre, og når settingen innebærer mer enn 2 personer.

Naturen hvis bloggen er stort sett BDSM og bondage, men også photoshoots og BDSM-relatert informasjon.

Nyt bloggen!

mandag 13. juni 2016

Frisk og freidig start på ny blogg

Først og fremst vil jeg takke Miss Pain som stiller seg og sitt hus til disposisjon for alle former for settinger og lek, enten det er ren smerte-nytelse, BDSM, bondage eller rene foto-oppdrag.
Denne bloggen kommer til å handle om det som skjer hjemme hos, eller annen "location" der Miss Pain er med, og som det er flere til stede, både dominante og slaver/sub's. Hensikten er å beskrive det som skjer når fler enn 2 er aktive i en setting eller på annen måte deltar.

Jeg har, som Master, god erfaring med samarbeid med Miss Pain ved ulike anledninger, både med mannlige og kvinnelige slaver eller sub's tilstede. Miss Pain og jeg utfyller hverandre godt, hun med spesialitet i sadisten, mens jeg heller mer mot dominanse, bondage og spanking.

Men, dette første innlegget skulle handle mer om forrige uke, nærmere bestemt torsdag. Da hadde jeg, hjemme hos Miss Pain, mitt første møte med en nydelig ung BDSM-jomfru, dvs. hun er godt utdannet i BDSM på det teoretiske planet, har fått med seg mye lærdom via det som finnes og lese og se, men har lite praktisk erfaring. Min oppgave, tildels sammen med Miss Pain, blir å "geleide" denne "jomfruen" inn i BDSM-verden på en trygg og god måte, slik at det gir mersmak og ønske om å utforske enda mer.

Første kveld var viet til mye prat, det å bli trygge på hverandre, diskutere grenser, ønsker og forutsetninger. Her skal det tas små steg inn i BDSM-verden.
Likevel, noen smakebiter ble det allerede denne kvelden, både med en kort pisking, og ikke minst Miss Pain's vakre nålekunst på slavinnens rygg. Bilder av dette kommer om ikke så lenge.

La oss håpe at denne bloggen utvikler seg og at det kan dokumenteres mange settinger og hendelser i denne bloggen.

1 kommentar:

  1. Detta blir gøy vettu. Tror det skal bli en artig sommer. Før har det alltid vært mest pågang på Camp Pain høst/vinter halvåret. Moro at det litt fart nå når det er så fint vær. Elsker ute settinger og nå har vi muligheten også. Ingen stopper nå nei. Brummm brumm.

    SvarSlett